Se alle vores dejlige anbefalinger

Læs tidligere patienters anbefalinger her. Både fra gamle og unge mennesker med mange forskellige typer skavanker, som de har fået hjælp til. Bliv inspireret og book din tid i dag. Det kan sjældent betale sig at udskyde at opsøge hjælp. Det tager kortere tid at behandle et relativt nyt problem, end et problem der har stået på i lang tid.

Jim er effektiv og professionel i sin håndtering af de problemer, man kommer med. Jeg har fået nåle i skuldermusklerne og tror det er noget af det bedste, jeg har prøvet.
Er spændt på langtidseffekten. Skal have et par behandlinger mere og kan varmt anbefale klinikken.
 
Helle

read more

kiropraktor ringe, nakkesmerter, lændesmerter,
Helle

Jeg har fået 4 behandlinger hos Jim da jeg havde stærke smerter i nakken. Jeg kan varmt anbefale Jim hvis man går og har smerter i nakke og skuldre.

Anja Nielsen

Jeg vil gerne anbefale Jim til alle der har brug for en super dygtig kiropraktor.

Ole Rosenbæk

Jeg kan med stor glæde anbefale Jim Secher. Første kiropraktor der fundamentalt går i dybden med løsninger af problematikkerne. Allerede efter ganske få behandlinger og instruktion i øvelser aftager både smerte og problematikker med bevægeapparatet.

Man får en ordentlig forklaring omkring problemer og behandling.

Lars Schæfer

Jeg har tidligere været hos en kiropraktor der efterlod en dyb skræk hos mig, det var smertefuldt og de voldsomme lyde skræmte mig, og gjorde at jeg har ventet fem år før jeg turde prøve igen. Jim tog min frygt seriøst og brugte tid på at berolige mig og tale mig igennem hvert ryk eller tryk. Han kan varmt anbefales, hvis du er lidt bange:)

Nina Zilmer-Dam

Tak for super god og professionel behandling kiropraktor Jim Secher. Jeg kan varmt anbefale dig, jeg har været hos en del forskellige kiropraktorer, men aldrig følt mig så godt behandlet og hjulpet.

Man føler du har tid til hver enkelt patient, og at man ikke bare kommer ind, får et knæk, også ud igen.

Du går hele kroppen igennem og finder de steder man har ondt, som så behandles. Jeg har kun rosende ord til dig og håber du får held og lykke med din egen klinik. Jeg er glad for, at jeg har det godt igen, og vil rigtig meget benytte mig af de gode råd, du har givet undervejs, og håber det kan holde min ryg i orden. Hilsen en glad patient!

 

kiropraktor ringe, nakkesmerter, lændesmerter,
Xinna

Tirsdag den 1. juli har jeg haft den ultimative fornøjelse at arbejde tæt sammen med Jim gennem to år via hans virke som Kiropraktor i Sorø.

En fagligt velfunderet, grundig og alsidig kiropraktor, der behandler sine patienter med empati og faglig såvel som menneskelig omhu! Hans viden er alsidig og hans erfaring gør ham i stand til hurtigt og præcist at påpege de problemer der er årsag til patientens smerter.

Jeg har selv modtaget flere behandlinger af Jim, og lægger gerne og med glæde mine bevægelsesmæssige problemer i hans hænder. Og vores fortræffelige samarbejde om fælles patienter kommer jeg til at savne…

Og så er Jim en rigtig sød, flink og altid glad fyr!!

Peter Svendsen

Jeg hedder Mia og har været rigtig glad for at komme til behandling hos Jim med begge mine børn. Asger er 4 år og Nanna er 1,5 år. De har begge haft stor effekt af Jims behandling og de har primært fået tjekket deres ankler og efterfølgende et tjek af hele kroppen – fra top til tå – hvilket foregår i et meget roligt tempo, på børnenes præmisser og en meget kompetent tilgang til barnets problematik. Vi kan varmt anbefale Jim, det er helt klart et besøg værd.

Mia Frimann Nielsen

Jeg har som patient gennem en længere periode oplevet Jim Kjellbakk Secher som en uhyre kompetent og seriøs behandler.

Jim formår med stor empati og nærvær at afdække patientens behov og ønsker, og for mig har Jim med stor kompetence og effekt udført både akutbehandlinger og mere helhedsorienterede forbyggende behandlinger.

Behandlingerne foregår i en rar atmosfære, hvor man som patient føler sig i centrum og meget trygge hænder. Jim tager sig altid god tid til sine patienter for at være sikker og omhyggelig i sine behandlinger.

Jeg har gennem rigtig mange år haft oplevelsen af mange forskellige behandlere, og Jim er klart en af de allerdygtigste indenfor sit felt.

Bruno Hansen, Direktør – patient 59 år

Det var heldigt for mig, at en kollega anbefalede mig at prøve Kiropraktorerne i Sorø, da de har specialiseret sig i fødder. Ved undersøgelsen viste det sig, at jeg gik rundt med en gammel skade i højre fod.. Kiropraktor Jim Secher medvirker til, at jeg kan have en aktiv fritid på konkurrenceplan.

Jim Secher forsikrede mig, at han kunne få armen til at fungere normalt igen, og Jim spurgte, hvornår jeg havde en lille pause i konkurrencerne med hestevognen. Det endte med, at vi planlagte et behandlingsforløb med muskelnåleterapi og strækøvelser.

Allerede efter første behandling kunne jeg mærke en utrolig effekt. Jeg kunne umiddelbart efter behandlingen strække armen helt ud, uden det strammede og gjorde ondt, og endnu bedre var det, at det IKKE gjorde ondt i armen længe efter. Tidligere plejede fingrene at sove i 20 minutter efter et forsøg på en strækøvelse. Da jeg efterfølgende gik hen ad gaden, svingede jeg pludselig med 2 strakte arme. Jeg var ikke klar over, at jeg havde gået med højre arm permanent bøjet og skulderen lidt løftet. Det var en befrielse pludselig at gå og svinge med begge arme. read more

Lone Wunsch, 58 år

Jeg kan varmt anbefale Jim, – jeg har i flere omgange været til behandling ved Jim i forbindelse med lændehold og også efter mine to sidste fødsler hvor jeg har haft stor glæde af at få rettet bækken og krop op igen. Jeg er egentlig slet ikke særlig begejstret for at få kiropraktisk behandling men er ret begejstret over den positive virkning det har på min krop. Og med Jim som behandler har det heldigvis ændret sig så meget at jeg nu også bestiller tid som forebyggende behandling.

Henriette

Jeg kan rigtig godt lide den måde Jim foretager sin kiropraktik på, – hos Jim har jeg nemlig hver gang oplevet at få hele kroppen gået igennem og det er helt klart derfor jeg vælger mine behandlinger hos Jim.

Johnny