Jim Kjellbakk Secher

kiropraktor Jim Secher

Midtfyns Center for Kiropraktik

kiropraktor ringe, nakkesmerter, lændesmerter,

Vores hovedfokus

  • Patienten står altid i centrum
  • Korte og effektive forløb
  • Grundig vejledning i forebyggelse
  • Instruktion i selvbehandling
  • Fleksible tider til behandling
  • Åben kommunikation med egen læge

Lidt om klinikken og vores arbejde

Læs om klinikken, samarbejdspartnere, fokusområder og fremtidsplaner.

Jim Kjellbakk Secher her. Jeg er født og opvokset i det nordlige Norge. Flyttede til danmark for at studere kiropraktik på Syddansk Universitet i Odense i 2004. Det er en lang videregående uddannelse, blev gjort færdig i 2010 hvor jeg blev kandidat i klinisk biomekanik (cand. manu).

Jeg var heldig at få turnusplads hos Kiropraktorerne i Sorø, hvor der er fokus på en helt unik tilgang til patientens bevægeapparat. Jeg blev fascineret af den helhedlige tilgang til kroppen, hvor man ser patientens symptomer og skader i relation til den hele organisme. Balance mellem alle led og dele af kroppen er vigtigt, og ubalancer i et område, kan give problemer i et andet.

Som kiropraktorstuderende lærer man rigtigt meget om hele kroppen, fysiologien, og hvordan tingene virker, og selvfølgelig hvordan man behandler de forskellige led og muskler. Alt dette er fint at have som baggrundsviden, men det jeg fik lære i Sorø var ikke noget der bliver undervist i på studiet, og indebærer en unik tilgang til bevægeapparatet, som jeg kan tilbyde til dig som patient.

 

Min fornemste opgave. 

Primært består min mission i at gøre det jeg kan, for at hjælpe dig når der er behov for at lindre problemer fra bevægeapparatet. Jeg behandler med en kombination af muskel og led-behandling, og i de tilfælde hvor jeg kan se at muskelproblemerne fylder mere end hvad jeg selv kan håndtere, vil jeg hurtigt henvise dig videre til en af mine samarbejdspartnere.

 

Klinikkens åbningstider

Klinikken holder åbent hele mandagen, onsdag formiddag, og hele fredagen.

Tirsdag og torsdag kører jeg som konsulent for Kiropraktisk Center i Kalundborg, så disse  dage er jeg ikke i klinikken i Ringe. Dog kan der bookes tider, og jeg kan fanges på sms ved behov for direkte kontakt.

Anbefalinger